Online kursus: Byg dit eget professionelle website

Få konkret hands-on viden fra udvikler med 15 års erfaring i branchen, og lær hvordan du selv kan bygge dit eget professionelle website. Vel og mærke uden at skrive en eneste linie kode. 

Lær hvordan & gør det selv

Et professionelt website, er summen af alle detaljerne. I dette online kursus, lærer du af mine 15 års erfaringer som udvikler. Jeg giver dig undervisning i, og konkrete tips og vejledning om, hvordan du selv kan opsætte og udvikle dit eget website.

Kurset er målrettet de små virksomhedsejere, som af forskellige årsager, ikke har råd til at hyre en designer og udvikler. Måske er du nystartet, eller er ramt af en krise der kræver omstilling. Uanset årsag, så kan du i dette online kursus, lære hvordan du løser dine webudfordringer selv. 

Kurset er opdelt i en række let tilgængelige og emneopdelte videoer.

Kurset er også krydret med konkrete tips til gode online ressourcer, hvordan du laver integration med Google Tag Manager / Google Analytics og MailChimp Nyhedsbreve. 

Når kurset er gennemført, får du en kopi af det website jeg har udviklet, så du kan komme hurtigt i gang med det der tæller - nemlig at udvikle din egen forretning.

Kurset er for dig som er...

PÅ røven

Lad os bare kalde en spade for en spade. Du er her for at spare penge, og det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Soloselvstændig / Iværksætter

Du klarer allerede det hele selv, så hvorfor ikke også dit website?

Servicevirksomhed

Det handler om referencer, at skabe tillid og sælge budskabet. Din online profil er altafgørende for din succes.

Behandler, frisør eller lignende

Få kontakt til dine kunder

Håndværker

Kunderne leder efter dig online. Kan de finde dig, og skaber du tillid nok til at de kontakter dig?

Konsulent

Du ved du handler om at sælge, men sælger du dig selv godt nok? Lær hvordan i dette kursus.

Det lærer du

No nonsens kursus, uden overflødigheder, og hvor du lærer alt du det skal bruge for at kunne udvikle dit eget website.

Installation og grundlæggende opsætning af et Content Management System (CMS)

I dette indledende modul, installerer vi vores Content Management System (CMS) på webhotellet, og laver den grundlæggende opsætning af hjemmesiden.

Menu og indholdsstruktur

Hvordan laver du en god menu og indholdsstruktur? Vi ser på hvordan vi opretter nye sider, laver indholdsskabeloner der kan genbruges og gør det hele tilgængeligt i en menu.

Design

Et godt design understøtter dit budskab, uden at stjæle fokus. Samtidig skal det fungere på både mobil, tablets samt små og store computerskærme. I dette modul lærer du om 'responsive design', og hvordan vi bygger vores indhold op, så det fungerer godt på alle platforme.

Formularer

Hvordan laver du en formular som dine kunder kan udfylde? I dette modul ser vi på 3 forskellige løsningsmuligheder, fra den nemme kontaktformular, til den mere komplekse løsning.

Lead-generering, call-to-action elementer og popups

I sidste modul lærte vi at lave formularer. I dette modul ser vi på hvordan vi bedst kan udnytte vores formularer sammen med call-to-action elementer og popups til at lave lead-generering. Hvad er 'most wanted response', og hvordan kan vi få alle vores sider til at konvertere.

Integration med Google Tag Manager, Google Analytics, Facebook sporingskoder, Mailchimp m.v.

For at kunne måle trafikken til vores website, har vi brug for statistik. Google Analytics er et godt værktøj, men ofte ikke det eneste vi har brug for. I dette modul lærer du om Google Tag Manager, og hvordan vi kan 'binde det hele sammen' med kun et enkelt 'script' på vores website.

Sikkerhed, 2-faktor login, backup og gendannelse

Sikkerhed har aldrig været vigtigere. I dette modul lærer du hvordan du kan sikre din hjemmeside mod hackerangreb, lave '2-faktor login', tage backup og gendanne dit website.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg kunne skrive PHP HTML eller CSS for at kunne få gavn af dette kursus?

Nej! - dette kursus er målrettet virksomhedsejere - ikke udviklere. Du behøver ikke forudgående kendskab til kodning, og kurset er opbygget på en måde, så du heller ikke behøver at lære at skrive koder. 

Hvilket Content Management System (CMS) bygger kurset over?

I kurset tager vi udgangspunkt i Joomla, som er et gratis og stærkt open source content management system (CMS), som jeg har arbejdet med de sidste 15 år. Det er et system der er tilgængeligt for langt de fleste brugere og samtidigt stærkt nok til selv meget komplekse løsninger. 

Hvilke udgifter er der for at lave mit eget website, ud over dette kursus?

Du skal bruge et webhotel til hjemmesiden og et domænenavn. Et webhotel koster fra ca. 400 kr. / år. Et .dk domæne kan registreres for 99 kr. og koster efterfølgende 50 kr. / år. Kurset tager desuden udgangspunkt i en række udvidelser til CMS'et der, alt efter dit behov, i alt koster fra ca. 450 kr. / år for adgang til opdateringer og support. Du skal dermed forvente en samlet månedlig driftsudgift til dit website på 100 - 150 kr.

Kan jeg få hjæp, hvis der er noget jeg ikke kan klare selv?

Kurset er et 'lavprisprodukt', og der følger ikke egentlig support med. Jeg tilbyder support til normal timeafregning per påbegyndt 15min, dog minimum 1 time. 

Har du spørgsmål?

Ring 40 30 70 30

Eller skriv til mig direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klar til at komme i gang?

Randersvej 4
8410 Rønde

  • Telefon:

    (+45) 40 30 70 30

  • Email:

    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • CVR:

    39451042