Vi er specialiceret i
indholdsdrevet design
& kommunikation


Vi har en holistisk tilgang til enhver opgave, og sætter derfor stor vægt på at forstå vores kunder og behov, inden vi præsenterer en løsning. Som full service webbureau, har vi mulighed for at servicere alle digitale behov. 

Vores kernekompetencer

Joomla CMS

Vi har over 13 års erfaring med Joomla, og har været med lige fra starten, hvor Joomla kom til verden i 2005. Vi kan levere alt, lige fra opdateringer, opgradering, templateudvikling, genetablering efter hackerangreb til komponentudvikling og store komplekse løsninger.

Wordpress

Vi har over 5 års erfaring med udvikling til Wordpress, herunder template- og pluginudvikling.

Design

Vi designer til både trykte og online medie, herunder logoer, visuel identitet, brevpapir, brochurer og prospekter. Vi arbejder i Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe Indesign. Vi kan konvertere dit design til færdige templates til Joomla og Wordpress.

Kryptovaluta, ERC20 tokens og smarte kontrakter

Som er relativt nyt forretningsområde, har vi specialiseret os i kryptovalutaer, herunder såkaldte ERC20 tokens og smarte kontrakter, specielt målrettet ICO kampagner.

Daniel Duvald

"Via vores netværk har vi også mulighed for at trække på eksterne kompetencer, hvorfor vi næsten tør sige: ingen opgave er for lille, eller stor."

Projektudvikler, deNovo

dénovo ApS

Lerbakken 64
8410 Rønde

CVR: 39451042

Kontakt

Telefon: (+45) 70 70 15 01
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefontid

Man - Fre: 10:00 - 16:00
Lør - Søn: Lukket